تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟

صادرات نفت ایران ادامه خواهد یافت

صادرات نفت ایران ادامه خواهد یافت وزیر نفت درخصوص وضعیت صادرات نفت ایران با توجه به افزایش سریع تولید نفت و گاز در آمریکا گفت: قطعا ما به صادرات نفت خود ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بیژن زنگنه در حاشیه چهارمین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با اشاره به بیانیه وزارت اطلاعات درخصوص حضور نیروهای نفوذی در صنعت نفت گفت: وزیر اطلاعات در این زمینه به طور کامل شفاف‌سازی کرده است و مسئولیت مبارزه با جاسوسان و جلوگیری از نیروهای نفوذی به عهده دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور است.

 

وی با تاکید بر این مساله که دستگاه‌های اجرایی هیچ مسئولیتی در زمینه فعالیت ضدجاسوسی ندارند، تصریح کرد: صنعت نفت در خط مقدم حمله است و با توجه به اینکه آمریکا تمام تلاش خود را برای آسیب زدن به این صنعت می‌کند باید مراقبت و حفاظت از این صنعت به طور جدی وجود داشته باشد.

 

وزیر نفت تصریح کرد: تا آنجا که بتوانم از اطلاعات نفتی در مجموعه صنعت نفت محافظت خواهم کرد و در این زمینه تنها تعداد محدودی از اطلاعات نفتی باخبر هستند و شرایط اکنون به‌گونه‌ای است که نیروهای نظامی و صنعت نفت در دو بخش اقتصادی و عملیاتی در خط مقدم جنگ قرار گرفته‌اند.

 

زنگنه با اشاره به برنامه‌های افزایش تولید نفت ایران پس از توافق احتمالی گفت: حتی سه روز هم طول نمی‌کشد که می‌توانیم تولید نفت کشور را به حداکثر برسانیم.

 

وی درخصوص وضعیت صادرات نفت ایران با توجه به افزایش سریع تولید نفت و گاز در آمریکا گفت: قطعا ما به صادرات نفت خود ادامه خواهیم داد.

 

وزیر نفت با بیان اینکه بیشترین تمرکز در این سال‌ها غرب کارون و عسلویه بوده و خدمات اجتماعی و عمرانی در مناطق دیگر مانند سرخس و کنگان اقداماتی انجام شده است، گفت: پتروشیمی صنعت پخته‌ای است چراکه محصولات پایین دستی تولید می‌کند و زنجیره دارد و می‌توانم بگویم که پتروشیمی تا سال ۱۴۰۰ دومین جهش بزرگ خود را نیز تجربه خواهد کرد.

 

زنگنه با بیان اینکه تولید پتروشیمی نسبت به سال ۹۲، دو برابر شده و رقم تولید از ۱۰۰ میلیون تن در سال عبور می‌کند، گفت: در تدارک جهش سوم پتروشیمی هستیم.

 

وی با تاکید به این مساله که امروزه صنایع پایین دست پتروشیمی سالانه شش میلیارد دلار خوراک خریداری می‌کنند و هیچ صنعت دیگری نداریم که این میزان خوراک را به پایین دست خود بدهد، اظهار کرد: این خوراک‌ها تبدیل به محصولات نهایی می‌شوند. البته اکنون ظرفیت پایین دست پتروشیمی بسیار بالاتر است اما باید بازار برای فروش وجود داشته باشد.

 

زنگنه افزود: بخشی از این بازار صادراتی و بخشی داخلی است و با توجه به اینکه بازار داخلی به رشد اقتصادی نیاز دارد باید ایجاد ثروت امکان تقاضای بیشتر را فراهم کند.

 

وزیر نفت با بیان اینکه برای تحریک صادرات به بهبود روابط بین‌المللی نیاز داریم، افزود: آیین‌نامه پتروپالایشگاه‌ها در حال تدوین است و تا پایان ماه جاری وضعیت طرح فراگیر پالایشی سیراف مشخص می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار